Nämä ihanan mehevät ja maistuvat muffisit voi tehdä monella eri marjalla ja suklaalla/pähkinöillä muunneltuna. Tämä sopii äityleitten tapaamiseen vallan mainiosti! Tehty mainioihin silikonivuokiin. Muffineista tuli melko meheviä ja raikkaita.
 
Valkosuklaa-vadelmamuffinsit
 


Taikina, 12 kpl.

2munaa
1dl sokeria
1dl kermaviiliä
1dl voisulaa
2,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1dl vadelmia
100g rouhittua valkosuklaata

Sekoita munat ja sokeri, lisää joukkoon kermaviili ja voisula. Lisää lopuksi yhdistetyt kuivat aineet, sekä viimeiseksi vadelmat (jäiset tai tuoreet) ja suklaa. Paista 200 asteessa noin 15min.
Kuorrute:

1-2 dl vispikermaa vadelmamehulla värjättynä
 
Halutessasi voit kuorruttaa muffinit ja koristellä esim. strösseleillä. Tuo vadelmamehulla värjääminen ei onnistunut, seuraavalla kerralla pitää kokeilla elintarvikeväriä tai vaikka valmista vadelmamoussejauhetta että saisi kauniin vaaleanpunaisen värin. Muffinsit olivat parhaita heti lämpiminä, kylminä maut eivät enää olleet niin voimakkaat ja hyvät.