Jogurttiset suklaamuffinsit mokkakuorrutteella
Taikina, 12 kpl.
2 dl vehnäjauhoja
Taikina, 12 kpl.
2 dl vehnäjauhoja
1/4 dl kaakaojauhetta
1,5 dl sokeria
hyppysellinen vaniljaa
0,5 tl soodaa
1 muna
100g sulaa margariinia
1,5 dl maustamatonta/vaniljajogurttia
reilusti suklaata, tällä kertaa käytin konvahteja n. 150 g, rouhittuna karkeasti
1,5 dl maustamatonta/vaniljajogurttia
reilusti suklaata, tällä kertaa käytin konvahteja n. 150 g, rouhittuna karkeasti
Sekoita kuivat aineet sekaisin, lisää muut aineet, sekoita, älä vatkaa. Paista 200 asteessa n. 20 min. Valmista kuorrute ja kuorruta jäähtyneenä.
Kuorrute:
75g voita (pehmennyttä)
1,5 rkl tummaa kaakaojauhetta
0,75 dl tomusokeria
0,75 dl tomusokeria
2 rkl kahvia (jäähtynyttä)
hyppysellinen vaniljaa
1 dl vispikermaa
1 dl vispikermaa
Vatkaa erikseen kerma ja toisessa kulhossa muut aineet voimakkaasti sekaisin sähkövatkaimella. Sekoita vaahdot yhteen, pursota muffinssien päälle ja koristele. Jos kuorrute meinaa juoksettua, lisää tomusokeria ja vatkaa täydellä teholla. Jos haluat todella runsaan kuorrutteen, tee kaksinkertainen annos kuorrutetta, tämä määrä loppui vähän kesken.
Kommentit