Sain ensimmäisen "tilaukseni" ja leivoin tätä ihanan erilaista ja herkullista piirakkaa. Toivottavasti maku on yhtä hyvä kuin ulkonäkö, perästä kuuluu... ;)

Banaani-raparperipiirakka

 



Taikina, halk. 26 cm vuokaan

100 g voita/margariinia
0,5 dl sokeria
1 muna
0,25 dl leseitä
0,5 dl hiutaleita
1,5 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta

 
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna sekoittaen. Lisää sekoitetut kuivat aineet. Painele voidellun vuoan pohjalle.

Täyte

1 banaani
3 dl raparperia
0,5 tl kanelia
0,75 dl rahkaa
1,25 jogurttia
0,5 dl sokeria
ripaus vaniljaa

 
Lado banaaniviipaleet ja raparperi pohjan päälle. Sekoita loput täytteen aineet yhteen ja kaada pohjan päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Piirakka on parasta jäähtyneenä